Referenties

Referenties

"Alles wat je aandacht geeft, groeit!"

De beste beslissing die ik ooit voor mijn paard en mezelf genomen heb, is het volgen van lessen bij Daniëlle van Amable...paard en inzicht. 
 
Ik wist het al wel maar meer dan ooit weet ik nu "geen betere spiegel dan een paard". In mijn geval mijn eigen paard...een vriend voor het leven maar ook een vriend die liet zien dat het niet goed met me ging. Dát besef kwam even binnen. Ik kreeg al lessen grondwerk van Daniëlle. Samen met haar ben ik gaan kijken wat mij kon helpen. Daniëlle stelde coaching voor met Zizi als "hulpmiddel" ..... doodeng vond ik het. Dat heb ik goed met haar  kunnen bespreken. Rustig en doordacht, en met de juiste vragen heeft Daniëlle me samen met Zizi weer "in het zadel geholpen". 
 
Zizi heeft me al 6 jaar een spiegel voorgehouden. Ik heb het nooit gezien!!! Maar beter laat dan nooit. Het gaat goed. Ik ben nog lang niet uitgeleerd maar kan wel weer op een fijne zelfbewuste manier met mijn viervoetige grote liefde aan de slag. Dankjewel Daniëlle.
 

Jolanda van den Oetelaar

Daniëlle heeft altijd een luisterend oor, ze geeft geen oordeel; maar laat wel op een prettige en duidelijke manier de andere opties zien. Ze maakt de keuze niet voor je, maar zorgt dat je een gedegen keuze kan maken. Ze heeft een prettig karakter waarbij je je al snel op je gemak voelt.

 

Carlijn van der Meer

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.