Over ons

Over ons

"Ik heb mijn eigen pad gevonden en mijn eigen droom waargemaakt."

Daniëlle

ik ben Daniëlle Meyboom, gediplomeerd paardencoach via de opleiding van open2contact. Ik ben in 1981 geboren in Borkel&Schaft, een plaatsje in de buurt van Eindhoven waar ik nu nog woon. Als klein meisje was ik al stapelgek op paarden en dieren. Ondanks dat we elkaars taal niet spraken wist ik vaak wel wat er in het dier omging. Ik kon en kan ze goed lezen.

Toen men mij als kind vroeg “jij wil later zeker met paarden werken?” antwoorde ik altijd ontkennend. Nee, de paardenwereld is te hard, daar gaat het niet om het dier zelf, maar om zijn prestaties.

Werken in de paarden

Nu, jaren later, werk ik weldegelijk in de paarden. Ik heb mijn eigen pad gevonden en mijn eigen droom waargemaakt. Het paard op 1 zetten. Naast de lessen die ik geef om paarden beter te begrijpen én correct en paardvriendelijk te trainen, help ik mensen ook graag, met behulp van het paard in hun eigen ontwikkeling. Daarom heb ik de opleiding tot paardencoach gevolgd bij Open2Contact.  

Coaching

Ik merkte tijdens de lessen die ik gaf al dat ik veel met coaching bezig ben. Mensen komen ook bij mij terecht wanneer ze angstig zijn voor paarden of rijden. Maar ook wanneer er andere problemen in het leven zijn zie je dat terug in het werken met het paard. Dat bevestigd direct weer waarom paarden zulke goede coachingspartners zijn.

Ik hoor vaak dat mensen zich veilig en vertrouwd bij mij voelen. Ik kan me goed inleven in een ander, of dat nu mens of dier is en ben goed in het lezen van gedrag. Tevens ben ik hartelijk, eerlijk, analytisch en geduldig. Deze eigenschappen maken dat ik jou, samen met de paarden, kan helpen.

Jauke

Jauke is een Friese ruin uit 2002, hij is zachtaardig, vriendelijk, rustig, beleefd en gek op knuffels, aandacht en interactie. Jauke is graag jouw rots in de branding, op hem kan je steunen en leunen, letterlijk en figuurlijk.

Llevado

Llevado is een Spaanse ruin uit 2009. Dit blij ei wil graag interactie, hij heeft energie en speelt graag een spelletje. Hij zal alles uit de kast trekken om jou in het hier en nu te halen en te zorgen dat jij staat waar je voor staat. Hij is open, communicatief en aanwezig.

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.