Online coaching

"Stap uit je hoofd en in je leven!"

Wat houd online coaching in?

In een online coachgesprek gaan we aan de gang met het thema waar jij het graag over wil hebben. Ik nodig je uit om hierover te vertellen door het stellen van open vragen en door te reflecteren. Doordat wij elkaar nog niet kennen is er geen historie, geen gekleurd beeld en ook geen oordeel. Hierdoor krijg jij meer inzicht in jouw situatie.  Je krijgt helder welke stappen jij kan nemen of hoe je de dingen anders aan kan pakken. 

voor wie?

Online coaching is voor iedereen, maar vooral voor mensen die vooruit willen en dingen in hun leven willen verbeteren. Dus wil jij echt stappen vooruit zetten en durf jij jouw eigen sores onder ogen te zien, dan is een online coaching een enorme steun in de rug.

 

Wanneer kies je voor coaching?

 

  • Wil jij jouw zelfvertrouwen een boost geven?

 

  • Gezonder leven?

 

  • Meer balans tussen werk en privé?

 

  • Stoppen met een slechte gewoonte?

 

  • Of ben je gewoon nieuwsgierig wat coaching voor jou kan doen?

 

Boek dan nu jouw online coaching! Want, wat is jouw wens? Waar wil jij naartoe?

Werkwijze

We maken samen een afspraak voor een telefonisch coachingsgesprek van ongeveer een uur. Dit kan gewoon via de telefoon, maar ook met beeldbellen via bijvoorbeeld skype, zoom, teams of whatsapp. Het is ook mogelijk om meerdere sessies in 1 keer te boeken zodat we bijvoorbeeld wekelijks een contact moment hebben van een half uur of een uur. 

 

Niet alleen onze paarden willen graag cookies! onze website wil deze ook. Op deze manier optimaliseren we jouw websitebezoek.